Kereső Linkek Vendégkönyv Képtár

"... Mert Szoboszló az én képeskönyvem, örökösön nézegetem, olvasgatom; jól esik belé merülni, abban gyönyörködni, vigasztalódni, tanúlni belőle."

Szép ErnőTegyük közössé a múltat!


Ha van Szoboszló helytörténetével kapcsolatos bármilyen tárgyi emléked - fotód, képeslapod, könyved - és digitalizált változatát szívesen felajánlanád a Szoboszló Képeskönyve képi anyagának gazdagítása érdekében, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: admin[kuk@c]szoboszlokepeskonyve.hu!


Kövess minket a Facebook-on is!Honlaphírek


2017.01.23. - A HVTV első adása (1994.12.26.)


 


2016.11.27. - HVTV riport Gajdos Zsuzsannával és Szabó Rebekával, a Közgazdasági Szakközépiskola tanulóival
A HVTV riportot készített Gajdos Zsuzsannával és Szabó Rebekával, akik 2016-ban a Hajdúszoboszló Kiváló Tanulója Díjat kapták, a Közgazdasági Szakközépiskola tanulójaként.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=xKQVXT5aLrU


2016.11.22. - HVTV riport Ónadi Beatrixszal és Hódos Katalinnal, a Bocskai István Szakképző Iskola tanulóival
A HVTV riportot készített Ónadi Beatrixszal és Hódos Katalinnal, akik 2016-ban a Hajdúszoboszló Kiváló Tanulója Díjat kapták, a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Bocskai István Szakképző Iskola tanulójaként.Link: https://www.youtube.com/watch?v=Yo4RtE9zTIIMegosztás


Megosztom Facebook-on  Megosztom Twitter-en  Megosztom Startlapon  Megosztom URLguru-n  Megosztom Delicious-on  Megosztom Tumblr-en  Megosztom CitroMail-lel!  
Ajánlom egy ismerősömnek81 éve írta a helyi újság - augusztusában

"Szemlélődés. Gyógyfürdőnk látogatottsága egyre emelkedik. Ritka nap az, amikor legalább 2000 - 2500 fürdővendég ne jelentkezne. Vanderbilt dollármilliomos évtizedeken át hirdette New-Yorkban: Az üzleti élet vére a reklám. A hajduszoboszlói gyógyfürdő élére az a legjobb reklám, amelyet hőforrásaink gyógyhatása nyújt. Kézről- kézre, szájról-szájra fut gyógyfürdőnk jó hirneve, mert nemcsak gyógyhatása utólérhetetlen, hanem berendezkedése is teljes mértékben megfelel a legmodernebb egészségügyi követelményeknek. Emellett a fürdőigazgatóság az adottság keretein belül gondoskodik minden olyan kulturfeltétel teljesitéséről, mely a fürdővendégek kényelmét, szórakozását a lehetőségig kielégiti. Ha fürdővendégeink látogatása a jövőben is igy fog emelkedni, egy pár éven belül a téli gyógyfürdő létesitésének kérdése is önmagától fokozatosan megoldásra talál. Mindamellett a jól bevezetett reklám sem maradhat számitáson kívül. Igy lesz módunkban a közönség ama részének érdeklődését is megnyerni, akik szenvedő embertársaiktól a mi fürdőnk csodálatos gyógyhatását nem hallhatják. Erős verseny fejlődött ki a szobaárak körül a gyógyfürdő-telep környékén. Egyesek igen felhajtották az árakat. Ennek eredménye lett aztán, hogy a fürdővendégek leszállitották kényelmi igényeiket s arra a pár hétre, amíg gyógyfürdőnkön tartózkodnak, szerényebb, olcsóbbrendű szobákat bérelnek. A mostanában keletkezett penziók és lakásotthonok egy része természetesen drága szobáival üresen áll. Régi példabeszéd: - Lassan érünk messzire!" A fürdővendégek pénztárcáinak is van határa. Jobb az állandó kevesebb, de biztosabb jövedelem, mint a ritka holló."


Ebben a hónapban történt

186 évvel ezelőtt - 1831. augusztusában - kolera pusztított a városban.


Szavazás - RSS feed

Ha lenne rá lehetőség, támogatnád az oldalt?
Igen, átutalással
34.34 % (57)
Oda adnám az adóm 1%-át
22.29 % (37)
Igen, de nem pénzzel
15.66 % (26)
Inkább legyenek reklámok
13.25 % (22)
Semmiképpen
11.45 % (19)
Igen, PayPal-en keresztül
3.01 % (5)
Összes szavazat: 166

Vissza


Értesülj híreinkről elsőkézből RSS csatornánkon keresztül.

Szoboszló Képeskönyve RSS-feed

Ha nem tudod, mi az az RSS,
akkor olvasd el, ha nincs szükséged magyarázatra, akkor használd!

[Valid RSS]Látogatások száma: 668.773
Látogatók száma: 288.902
Jelenlévők: 1 fő